Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BONUS



Du är som grädden på moset eller som russinet i kakan

Du är det där lilla, lilla extra

Lite, lite mer än bara det där vanliga

Du är min BONUS här i livet




Fri vers av Therés
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!