Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tappa lusten

Tillsammans med en bok
är jag aldrig ensam
men vad betyder det
när jag tappar läslusten
och har svårt att finna den
igen!?




Fri vers av Tina-sol
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol