Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset av din lampa

Jag är ledsen
om jag inte såg dina drömmar
men jag var så uppslukad av känslan
att jag såg mina egna
i ljuset av din lampa

Jag är ledsen
att jag inte var medveten
om lampan som slocknade
och att jag skyllde det på dig
då jag var upptagen
med att slicka mina sår




Fri vers av Tina-sol
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 10:10



Bookmark and Share


  Lilmarie Mellberg
Jag märker just nu att jag tänder lampor för andra hela tiden när jag försöker visa vad jag bär på. Men det är OK. Fin beskrivning.
2007-07-07

    johanna1234
Dethär var en lite pärla! Gillar särskilt första stycket, bra bild där!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol