Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum från det ovärdiga

Jag frågar henne;
om hon försöker
gömma sig från känslor

Hon säger sig ha hittat ett gömställe
utan sexuella minnen
dit bara värdighet får komma

Och visst söker vi alla en helig plats
för filmjölk med jordgubbssmak
för blommiga örngott
och morgonrockar i pastell

En helig plats där vi inte öppnar
då det ovärdiga knackar på





Fri vers av Tina-sol
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 12:07



Bookmark and Share


  Lilmarie Mellberg
Oj, den där berörde mig verkligen. Lilmarie
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol