Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädergaranti

Vägverket varnar för att åka till Malmö
på grund av allt regn
som fallit
Radioreklamen berättar att Malmö
har vädergaranti under semestern
där finns saker att göra i ur & skur
Paradoxalt




Fri vers av Tina-sol
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-06 14:25



Bookmark and Share


  Effell
Hoppas och ber att inget förstört TinaSols färd.
2007-07-07

  Carlita
hehe låter smått ambivalent..
2007-07-06

  ospray
ja he he som vanligt då =))
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol