Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skiter jag i !

Vält inte ur mig
jag sitter ju
här i min känslobalja
och funderar över livet

Allt medans
min hud skrynklar sig
så lever mina tankar ett eget liv

Man skulle kunna säga
att jag gör två
saker samtidigt

Vissa skulle säga att
vara poet
och man
är två olika saker
( Men det skiter jag i )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-03-25 19:23



Bookmark and Share


  _Mian_
Inibajans kul!
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan