Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you\'re such a liar

Jag kan inte lé
när du inte står bredvid
Jag kan inte gå
när du inte ser på
ogenomskinligt grå
vad vore jag
utan dina
andetag?




Fri vers av din martina
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-07-06 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

din martina

Mina favoriter
På picknickfilten