Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets lina tills den klipps och vi inte finns


Årstiderna

18 år, 7304 dagar och 12096 timmar.

Så länge har jag levt, så länge jag kanske får leva.
Drömmarna som jag drömmer, drömmar som jag spricker och drömmar som jag har.
Mina drömmar består av mord av mig själv eller mord av en annan.
Läskigt, sjukt och till och med sinnessjukt.
För den jag personen jag egentligen är, så är det sjuka är att jag NJUTER av mina drömmar.
Jag tycker dem är tillfredställande. Jag får svårt att sova på nätterna för jag vill inte leva då. Jag vill att åren, dagarna och tiden ska ta slut för mig. För drömmarna förstör min dag. Men drömmarna får mig att sova bra.

År, dagar och tid är Livet.

Jag kanske inte lever imorgon, och till och med kanske inte du heller.

JAG VET INTE, OCH DET NJUTER JAG DEFENITIVT INTE AV!




Fri vers av Christopher Engman
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Engman
Christopher Engman