Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske hör jag till dom som har förätit sig på moralkakor

Vi är inte så vanliga nu för tiden
men vi lever och frodas på undanskymda platser

jag plankade idag
för första gången i mitt liv

höll på att dö av dåligt samvete
gömde mig i huvan som en tonåring
och spanade efter biljettkontrollanter
som om dom skulle vara uppe 05:05

My God, vad ont det gör att spräcka sin moral
som en mödomshinna...

...så nu är jag bevisligen ingen oskuld längre.




Övriga genrer av Fröken B
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken B