Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag

Välgömda är vi
för det vi ser

Vältömda bär vi
orkar frossa ännu mer

Äter gärna köttbuffé
Tränger bort tanken

Mäter mitt liv som en konsumentturné
Död åt glupskhet och banken!




Fri vers av zapatista
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-03-26 10:46



Bookmark and Share


  Dilsewat
väcker associationer... :) bilder hehe
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

zapatista