Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min 6-åring

Någonstans vill jag be dig stänga dina orispade ögon och drömma vidare i din värld vuxna hjältar
Någonstans vill jag vara din vuxna hjälte

Det plågar mig att se dig långsamt vakna till en industriell musik
att lära dig använda dina händer att gripa
att be dig lära dig titta bort




Fri vers av zapatista
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-09-19 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista