Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillvaron

ryggtavlor som speglar sig i solen
som bränner hål på huden
händerna, det enda som håller dem vid liv
gör att de stannar
evighet
pulsen som höjs
samtidigt med solen
och händerna som påminner
inte somnar
inte tynar
bara svalkar




Fri vers av radioactivity
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-07-09 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

radioactivity