Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att jag skriver rätt sluddrigt och sådär, men jag skriver mest för mig själv. för att klara ut allting lite.


imorgon





så uttorkad i solen
att jag inte ens vet vad som är höger och vänster
jag tänker att om jag bara hade förstått

om jag bara hade öppnat mina ögon


och inte blint stirrat mig omkring med endast mina egna känslor i tankarna



och jag vet inte alls hur vinden känns mot min hud längre


för all känsel är utskuggad
som av en sån där skuggpenna som vi har i bilden i skolan


molnet som ligger över mig
kommer spridas ut

av vinden som jag inte längre känner

imorgon kommer allt vara ljusare
imorgon kommer allt vara bättre


men om allt redan är så ljust det kan bli?

orkar solen skina starkare?




Fri vers av radioactivity
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-07-15 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

radioactivity