Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säger inte så mkt kanske


Only words on a lonely night

Wandering alone \'til i found you.

Or was it you that found me?

Maybe we are two lost souls that have found each other?

I really don\'t know.

Do you know?

Can you feel what i\'m feeling?

Can you feel my heart beat once again?

Maybe someday..

..You can feel me




Övriga genrer av Jim Lundström
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-07-10 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Lundström
Jim Lundström