Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort och engelsk..


Crushed

Crushed then!
Crushed now!
Crushed beyond recognition!
Crushed to infinty!
Crushed forever!

I will allways be C R U S H E D!




Fri vers av Jim Lundström
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-07-05 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Lundström
Jim Lundström