Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara ibland. Svensk dikt trots engelsk titel


Envy

Ett sting av sorg när jag ser er...

Ett sting av saknad när jag ser er...

Ett sting av ensamhet när jag ser er...

Ett sting av smärta när jag ser er...

Hell, i just spell it right out... I Envy You! I Want What You Have!




Fri vers av Jim Lundström
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-07-04 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Lundström
Jim Lundström