Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina innersta känslor, perfekt beskrivna i ord..


Sorg

Min sorg
är som en borg
av plast, som ma nkan hoppa i..




Fri vers av nastasia
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nastasia
nastasia

Senast publicerade
Sorg
Rival
* Se alla