Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


grattis på sjuårsdagen Max

tysk marschmusik som en käftsmäll i skrevet
jag vill vara ung igen
kunna gräva gropar till Kina
flyga igenom solen i min rustning utav folie
mitt svärd av kartong

mina gropar kommer inte längre till Kina
och jag har lärt mig nu
att solen är för varm
och att riktiga svärd är vassa




Fri vers av BaraOrd
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 22:55



Bookmark and Share


    Teddy
Ung är du väl? Kanske vill du vara liten?

Känns lite kort. Jag skulle vilja ha ett stycke till i mitten för att sjunka ned i det sista lite mjukare. Men det är bra och visst är det svårt när världen tömmer ut sina sanningar sådär efter några år.
2007-07-12

  madinsane
dina bara ord är strålande..

jag tycker dock inte att du ska sluta gräva
och fortsätt flaxa i rymden!

det är fan värt det!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd