Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömda händer

Du bet mig i nacken!
Du
Bet
Mig!!

Du visste vad jag tycker om det
Du visste att det gör mig


galen


Du lät dina tänder
dina läppar
bearbeta hela min hals
min nacke
mina skuldror
Du lät dina händer
smeka min mage
mina bröst

Dina läppar flyttade fokus
till mina
jag har aldrig kysst en halvgud tidigare
men jag måste gjort det då
så mjuka
så starka

Min kropp darrade under din
kände du det?
när dina händer rörde mina lår
kände du suget i min mage då?

du gick hem
smekte aldrig av mig byxorna
du tyckte det var säkrast så
jag kan fortfarande känna dina tänder
dina läppar
dina händer



ursäkta? jag tror du glömde dina händer på min kropp




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 935 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-11 10:30



Bookmark and Share


    bedragare
fint! applåd.
2007-07-14

  SvartKatt
jodå, sin beskärda del av glömda händer har man ju haft.. ;)
2007-07-11

  Patrik Valler
Detta stycket är svagt i en annars stark dikt:
\"du smekte aldrig av mig byxorna
tyckte det var säkrast så
och gick hem\"
Det bryter rytmen väldigt abrupt, den delen känns något rörig eller jag vet inte hur jag skall förklara det exakt.
Jag kan ge ett exempel på en omskrivning och hoppas att det förklarar bättre vad jag menar:
\"du gick hem
smekte aldrig av mig byxorna
tyckte du det var säkrast så?\"
I övrigt flyter det på bra och har rytm, även om jag personligen föredrar stycke indelningar då det gör det mer lättläst.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh