Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja du vad ska man säga..


Love..

Love can be sweet,love can be a rose.
Love can be chocolate, love can be Hughes and kisses.
But love for me is you.




Fri vers av sazza
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-07-11 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza