Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom jordgubben

 

liksom jordgubben

gömmer jag min hemlighet

där ingen letar

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 02:59



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Fantastiskt fint. Det gäller att se till de små detaljerna i vardagen.
2007-08-04

    Allan_i_Dalen
jordgubben - gräver ner dem
2007-07-12

  Hinata
I like it too (inte bra på engelska)!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP