Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en avlägsen tid

I en avlägsen tid;

Sagorna om slottet i gult skimrande guld

I en annan tid;

Hur jag drömde oss fånga snöflingor med tungan
och kyssa fram virvlande snöstorm

Och jag trodde aldrig på sagorna
men på bilderna vi skapade
Där de var viktigt att ligga på din arm
och lyssna
eller gå inomhus och byta snövåta kläder till torra

Där verkligheten och drömmen båda spelar roll




Fri vers av Tina-sol
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol