Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sä oot kaikki mitä tarvitsen!

Jag längtar efter något nytt
Något jag aldrig gjort tidigare
Jag vill leka
Jag vill ha kul
Men ingen vill leka med mig
Jag känner mig lite utanför ibland
      
När skall jag finna det jag söker?
När kommer min längtan ta slut?
Jag borde njuta av nuet
Lugna ner mig 
Sluta stressa
Jag vill leva som om varje dag vore den sista
Ta chanser
Göra något impulsivt
      
Jag vill förstöra mig själv
Jag känner det fortfarande
Hur rädd jag är för mig själv
Jag vet aldrig vad jag kan göra
Förstörelsen är vacker
Lyckan är sagolik
"Jag tror inte på sagor
Jag tror på existens
      
"Cuff me, tie me, lock me down"
Varför kommer aldrig lyckan till mig?
Jag ser den komma till alla andra
Det här kommer ta tid 
Men säg att det finns en chans?
Två världar skall krocka varje gång vi ses
      
Men allt jag vill är att se på dig
och veta att jag är okej
Jag försöker slå ihjäl tiden
och mata mitt blödande hjärta
"I cross my heart and hope to die"
Men till vilken nytta?
      
Min ensamma säng var tydligen menad för två
Det känns tomt
Jag hatar tomheten!
Jag skall minnas alla dagar som igår
Tar bort ondskan  ur mitt huvud
Jag borde ändra mitt sätt
Folk tycker nog att jag är ganska jobbig
Men jag kan inte hjälpa det
Sä oot kaikki mitä tarvitsen




Fri vers av Jennie Lindoff B
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-12 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie Lindoff B
Jennie Lindoff B