Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det en storm?

Var det en storm
som fick mig att flyga?
Som lyfte mig från marken
och bar mig iväg långtbort
långtifrån allt
där jag börjar om på nytt

Var det en storm
som fick mina känslor
att flöda som ett hav?
För det pirrar i hela min kropp
min puls är hög
och hjärtat slår hårdare

Var det en storm
eller var det bara du, Babe?
Som tog min hand
och lyfte mig
högt över folket
och gjorde mitt liv bra




Fri vers av Jennie Lindoff B
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-12 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie Lindoff B
Jennie Lindoff B