Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos och ordning

vi drunknar lydigt
grumlar vattnet med vår alldaglighet
orsakar svallvågor ett ögonblick
men sjunker snällt till botten

snart är ytan spegelblank




Fri vers av blueroses
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 15:09



Bookmark and Share


  ospray
Bra beskrivning av livet...
applåd till dig !
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

blueroses