Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum i flera plan

Det är inte ett tomrum,
det är en tom villa
i flera plan
inom mig
med prydnadssaker,
gungstol
och skåp som tömts
för att göra det ihåliga än större




Fri vers av Tina-sol
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-07-12 18:25



Bookmark and Share


    Nike
den här tycker jag om... snacka om utveckling av ordet tomrum
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol