Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


jakten



Som höken på jakt över brunad hed.
Efter bytet, sitt liv.
Så speglas jakten på kvinna och man,
på dansgolv,
vid midnattstimma.

Regndroppar smattrar på hård bränd mark.
Likt rovfågelsklor i natten.
Smattrandet ljuder taktfast till
sängarnas
knakande toner.


Ett törstande träd dricker droppens skål.
Och marken fagrar åter.
Törstande kvinna törstande man släckes med
åtråns
lustfyllda klunkar.


Som höken på jakt över brunad hed.
Efter bytet, sitt liv.
Så speglas jakten på kvinna ch man,
på dansgolv
vid midnattstimma.




Fri vers av sachie
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie