Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två!

Två steg
Två steg är allt vi behöver ta
för att försvinna
bort från allt och alla
och bara ha varandra
"Forget
but not
regret"

Två ord
Två ord är allt du behöver säga
så följer jag med dig
var som helst
säg bara var
"Show me how you do it
and I promise that
I'll run away with you"

Två sekunder
Två sekunder är all tid jag behöver
för att ta farväl
För det viktigaste är
att vi kommer bort
"Sail away with me
I don't have a ship
but we can get one easily"

Två liv
Två liv kan hur lätt som helst
bli ett
om vi bara vill
Vill du, Babe?
"When you are with me
I'm free, I'm careless
I believe"




Fri vers av Jennie Lindoff B
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-07-13 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie Lindoff B
Jennie Lindoff B