Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälter i din värme

 

 

en ljuvlig stig sötman beträda

små söta steg en kärlek bekläda

på tuvor trippar står på tå

ler förskönar varje vrå

 

så stilla strandad ljusburen len

du berör mig gracila bländande sken

jag trollbinds njuter värms och ser

en skönhet du vacker jag smälter ler

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 12:51



Bookmark and Share


  Albert
det var som sjutton
vilket flyt du verkar ha, då!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt