Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ljuga sig vacker

Jag kan ljuga mig vacker
i fina formuleringar
smyckad som BLINGBLING
smyckad som julgran
kan jag kråma mig
och leka världen vacker
Jag kan sätta udden
på smärtan
och uttrycka känslan
utan att få någonting sagt
Jag förmildrar alltid
genom att avsluta vackert

som en nigning




Fri vers av Tina-sol
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol