Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tröstesten

Den där tröstestenen
från sagan
kan du vara den för mig
mot min kind
len och ordlös
mot mig
idag
Ingen skäggstubb
ingenting avledande
bara mottagande
en tröstesten
idag




Fri vers av Tina-sol
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 23:28



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
\"Den där tröstestenen
från sagan
kan du vara den för mig
mot min kind
len och ordlös\"

Den här väcker längtansfulla minnen och bilder av en slät vit sten, en skatt, en tröst. Beskriver väl längtan efter den trösten, ingenting avledande, utan något att bara landa i ...
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol