Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av tid

Undrar vad du smakar
om det förändras
av tid som går
Undrar vad du smakar
om det finns andedräkt
som fortfarande är
vår
eller om den blandats
med de andras
och får en ny arom
som tiden




Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 23:32



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Oj så smakfullt, sorgesamt och doftande minne, bravo!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol