Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest


Ångest, är det kul att ha mig som enda vän
är det kul att rasera mitt liv, igen och igen?
Ångest, är det kul att bo innanför mina revben
tack vare dig så bor döden nu i varje ven
Ångest, är det kul att höra mina tysta skrik
skrattar du när du ser min dolda panik?

“Lämna mig ifred, jag vill inte ha dig här
försvinn, sluta att försöka slita mig isär”

Ångest, är det kul att dämpa mina andetag
gillar du att mörklägga dag efter dag?
Ångest, är det kul att se vad du med mig gör
ler du när jag önskar att jag faller ihop och dör?
Ångest, är det kul att veta att du förstör mig
dödar mig bit för bit för bit, är det kul, säg?

“Riktar en pistol mot mitt huvud, du ska ut
bara jag slipper dig så får det gärna ta slut”

Ångest, är det kul att se när mina tårar rinner
ler du som jag över att det blir döden som vinner?
Ångest, är det kul att du totalförstör mitt liv
tack vare dig kommer jag ta mitt sista kliv
Ångest, du försvinner varje gång pupillerna är små
vem tror du ler för stunden, just då?

“Ett ögonblick av glädje, sen är du bakom mina revben igen
tre gånger värre, jag måste ta mer nu, inte sen”




Fri vers av BaraDanne
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 01:03



Bookmark and Share


  Angeldust
Tog del av din text, och ångest är skit rent ut sagt...brukar prova alla handa knep-kicka ångesten i röven ect.men du bestämmer bara hjärnan som spelar dej ett \"spratt\", men jag vet hur svårt det är att tänka logiskt när ångesten poppar på...en tröst jag har är dock-ångest dör man inte av har jag hört, så ger dig en styrkekram att stå ut /kram Tinny
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

BaraDanne