Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute regn - inne jakt !

Sitter här
rastlöst splittrad
med alltför
starkt kaffe
och disneysoundtrack i ryggen

Hur ska man kunna tänka
här ?

Hade tänkt
att gå ut, klippa gräset
ta på mig hörlurarna
och vara lite autistisk
ett tag

Men det djävla regnet
kommer fallandes över nordvästra skåne ( IGEN ! )
och det är för tidigt att dricka
sprit

Jag tror jag ger
mig ut
på flugjakt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-07-14 09:36



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Livet är lämpa
eller bekämpa!
Vädret en smörja
som får oss att sörja.
Välj du en fluga,
kan säkert duga!
2007-07-14

  Hans w-art Westlund VIP
dunderbra ola :)

du har fångat en trött småbarnsfar mitt i livet med alltför få gömställen att kunna rymma till..

och så lite moralråd från en pappa till en annan :) ..passa på att njut av barnen.. snart är de vuxna.. sätt dig bredvid dem en stund.. och blunda
2007-07-14

  stella
Kommer ihåg hur jobbigt det var med disneysoundtrack....Men till jakt hör väl sprit? ;)
2007-07-14

  Lena Renman
Är det verkligen för tidigt att dricka sprit?

Väl skrivet om julis vardagsfrustration
lena
2007-07-14

  ospray
Ha ha ja nöden har ju ingen lag
kul skrivet
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan