Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkesängar

 

 

möts av tindrande strama ögon

en leende mun

och hår som letar sig fram

i virvlar över ansiktet

 

armar letar sig vidare

och nattens värme

omsluter med sinnligt

kryddade dofter

 

ljuset letar sig in

lyfter sanningen om tid som är

stjärnbeströdd

 

stigar vi vandrar

 

ur silkesängar

 

 

ännu en ljusburen dag

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 12:34



Bookmark and Share


  Horatius
Verkligen en text som berör.
2007-07-15

  aol
mjuka ord som strömmar från ömm hjärtat ditt
2007-07-14

  Albert
lyckans ost
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
Den här texten liksom svävar fram i sin oändliga vackerhet. Njuter.
2007-07-14

  Sanningsägaren VIP
dina silkeslena ord
smeker mitt inre
och jag bara ler
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt