Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^,


din och min lilla hemlis


Säg det inte till någon. Låt det vara din och min lilla hemlis.
Du vet att jag grät.
Darrade som ett asplöv.
Men viska det inte till någon.


Viska det inte till någon. Låt det vara min och din lilla hemlis.
Du såg mig blottad.
Naken för alla.
Men skriv det inte tilll någon.


Skriv det inte till någon. Låt det vara din och min lilla hemlis.
Du vet vad jag kände.
Innan, efter, nu.
Men säg de inte till någon.


Säg det inte till någon. Låt det vara din och min lilla hemlis.
Du såg tiden rinna.
Bort från oss.
Men säg det inte till någon.


Låt det vara din och min lilla hemlis.




Fri vers av sachie
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-14 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie