Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förspel, sololja -----


Naken på en strand

Reta aldrig upp någon
som är
lugn

inte ens
om hon heter
Christina
i förnamn

Tulla aldrig
på avgiften
inte ens om du är

gift

Men bjud gärna på dig
själv

tex strippa
i gummikalsonger
på personalfesten
med mottot
( vad gör det om hundra år ! )

Släpp
dig inte
ute
om
grannarna
passerar

Men passera gärna
när grannarna släpper sig

(håll då
masken)

Grilla gärna kött under
parasoll
när det regnar

om du gör det under solsken

smörj in ryggen







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-14 23:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är duktig på att skapa humorstämning i din poesi ... för nog skapar det just stämning att se framför sig hur nån strippar i gummikalosonger...och håller du masken så håller jag masken..hehe
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan