Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lätt, så fluffigt och så svårt att inte ta djupa andetag


hjälper till med fingrarna

när man flyger förbi alla andra
med nästan trippande steg över vattenpölarna

med handen i håret
nästan fåfängt
som en stjärna

kisande, trots solglasögon

och de gula gardinerna i favoritlägenheten
blir bara gulare
och ju mer jag kisar
desto mer skiner Solen

Och jag... bara kisar

blir ett med Asfalten
ett med naturen
och ett med luften

med en vajer fäst i ryggen
som tas bort i datorn

och som jag flyger

och kinderna räcker inte till
för glädjen...
för leendet måste längre
Upp, upp, upp

hjälper till med fingrarna

jag kan ta bort kinderna i datorn

göra dem större
när glädjen blir för stor
så man nästan spricker

Jag och Världen finner svaret
att det är så här... Bara så här... Ett liv ska levas.
ett liv ska kännas

Det är så Här
det tas i besittning

och jag springer snabbare om jag trycker ned en av knapparna
och studsar fram

och hoppar
och det plingar

när jag och luften bjuder in varandra
så Här

Pling




Fri vers av Samuel Borg
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-07-15 21:02



Bookmark and Share


    Ling
Haha! Vad underbart. Härligt skrivet.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Samuel Borg
Samuel Borg