Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det så !

Jag kan ta
en del ackord
på min akustiska gitarr

Jag kan
sjunga
brev från kolonien
samtidigt
som jag tar
en del ackord
i rätt följd
med sången

Jag kan
vakna upp på
morgonen
och vara trött

Jag kan somna in
under en riktigt kass
film

Jag kan
själv
om jag bara
vågar lita på mannen
i reflektionen

Jag kan poppa popcorn
2.52 minuter i just
vår microvågsugn

Jag kan ge dig
en orgasm
eller flera
beroende på dagsform
och kvällsryckningar

Jag kan mycket och ibland
mera

det händer att jag skriver en dikt
eller tio på en helg

Jag kan
balansera på ett ben
i nyktert läge

Jag kan göra
massor

Men framförallt
så kan jag
bara vara

JAG




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 250 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-07-15 22:04



Bookmark and Share


  Agnes
*ha ha* ... visst är det förunderligt vad mänskliga vi är trots allt! Och dina fina egenskaper... mmmumma! Härlig text!
Sista stjärnan är din! /Agnes
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan