Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då väderstrecken lurade oss

Vi brukade dra toppluvorna
ner över ögonen
tills världen blev mörk och varm
Sedan brukade vi snurra runt
varv efter varv
tills väderstrecken kunde lura oss
och då gick vi på måfå
utan mål
med spänning i maggropen
Världen var alltid lite nyare
då vi tog av oss luvorna igen

Numera är mössor till för att värma öronen




Fri vers av Tina-sol
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 23:17



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Jag ler hela jag och letar febrilt efter en toppluva för att kunna se på världen med nya ögon, tack!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol