Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden, sekunderna innan allt rämnar...

I min lilla glasvärld, är allting genomskinligt
I min lilla värld av glas kan man inte gömma något
I den världen så är allt sanning, och inget lögn
I min värld är allt stilla


Någon kastade sten på min glasvärld och här är jag nu...

Naken
utlämnad
lemlästad
blodig
sårad
ensam
liten

...

övergiven

...

Hör du mig skrika nu?




Fri vers av Mando
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mando