Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sommargräset

Ge mig ett leende
ge mig
förminskade moln
och en förstorad sol

Jag vill inte ens ha negativen
från fotoaffären

Ge mig
Skratt
som sprider sig vidare
likt vandrande pinnar

Rusa in i mig
med dina
flaxande
kärleksvingar

Lägg dig här
i sommargräset
på vårt lapptäcke
sytt av

kärlek




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 17:06



Bookmark and Share


  Agnes
mmmm.....sånt här är mumma för ett längtande hjärta att få läsa! Det luktar nyslaget gräs om orden.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan