Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I-landsproblematik


Slöseri

vatten i bägare
fylld för att tömmas
blött på min panna
slöseri

tvapparater ljuder genom dörrar
vi tittar utan att se
ser inte vad vi tittar på
sanningen

katten lägger sig för att sova
för trött för att tvätta pälsen
får vara smutsig
i alla fall ett tag

kläder på mitt golv
plockar upp för att snart stöka ner igen
finns annat att göra
slöseri




Fri vers av mathsivan
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan