Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om att åldras


28

Lämnar löven kvar på träden
för att bli besudlade av
en annan vind
ser dom ändå
långt där bak

Slå dig ner på golvet
sitt länge
känn träsmaken växa
silver växer ur ditt hjärta
intäder nya kval

Långt bort
där på andra sidan vägen
fyra filer
minst
finns lediga parkeringsplatser

Pensionsspara
bospara
försäkra
buffertera
nu kör vi!




Fri vers av mathsivan
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan