Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsångest

I ett rum utan fönster
ett rum fullt av skrik
fritt från kärlek
fann jag mig själv
en unken sanning långt från de glamorösas verklighet.

långa köer på ica
kassa tre har den snyggaste kassörskan
där tänker jag stå
låt det ta tid
kanske borde plocka något nyttigt också...
kan nog gynna mig

snöslask i ansiktet
gråter inombords
alla har någon
saknar det vanliga vi hade
saknar vår tystnad

fredagkväll smsar som en dåre
understimulerad söker bekräftelse
älska mig eller åtminstone tyck om mig
räcker med ett litet tag
ge mig illusionen i alla fall.

skedar med kudden
precis som vanligt
katten ligger och spinner
glad att hon har mig




Fri vers av mathsivan
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 17:57



Bookmark and Share


  Sann
Jaa.
2007-12-27

    Strawberrygirl
Många kan känna igen sig i din text. Alla vill ha någon och vill bli bekräftat på något sätt...
2007-12-06

  Just Emotions
den här griper tag i mig och jag blir glad över att jag har min älskade pojkvän..
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan