En betraktelse som växte till sig ute i vår underbara natur." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse som växte till sig ute i vår underbara natur.


Så olika men lika

 

 

på ett dygn

avverkar vi enorma avstånd

tillsammans

i samförstånd njuter vi

av varandra

framburna av liv

att ge liv

 

trotts allt så olika

 

så står du där

låter dig smekas av vinden

och i all din skönhet

skänker du mig glädje

tillit och tro

på en framtid

 

varje gång

jag föll till marken

lossnade spillror

ur vilka jag reste mig

bars upp av

på samma sätt

som du

bygger din framtid

år efter år

 

så olika

 

men ändock lika

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-17 12:24



Bookmark and Share


  aftermath
härliga rader
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt