Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelsens solstrålar

Det kom frost från
min
strupe.
Ordet missförstånd sänks ner i
ögonhöjd.
Grått
och obefintligt för
alla som inte
är här.

Jag petar på din nerkylda
axel.
Det bildas skir
rök när du
andas.
Uttorkade ögonvitor blir
svagt mörka.

Jag viskar så mjukt man
kan med frusen
tunga:
Vi låter tragiken
brännas bort.
Medan vi vänder
oss och blundar
mot
solen.




Fri vers av lilla ego
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-03-28 23:24



Bookmark and Share


    stäppvarg
å
2005-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego