Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brasor under fallande regn

När mina rostiga läppar
möter din uttorkade
glöd


händer någonting

Oväder flyr
regnet letar upp ett nytt
offer

Solen som
blygsamt
väntat på sin tur
letar sig fram

Det är nästan som poesi
det här
och nästan
som
verklighet

Varför rostar vi
varför tänder vi brasor
som måste släckas ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-07-17 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan