Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker förbrillt få igång skrivandet... detta är ett resultat av det. Är inte nöjd. Men ge mig gärna kritik.


och bergen var sockervadd

Om himlen var grön,
och gräset blått.

Om molnen var sten,
och bergen sockervadd.

Om träden var kuddar,
och snön ett täcke av dun.


Skulle du märka någon skillnad?


Om sanden tömde havet,
och masken attackerade min kropp.

Om vattnet var silke,
och sängen en kokong.

Om stigen var en stege,
och vägen ett slut.


Skulle du sakna mig då?




Fri vers av sachie
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 20:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
fint skrivet
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie