Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan

Följ svalans flykt,
genom hav av solvarm luft,
där den bärs av vindars kraft,
vilka tankar har en svala,
vad vet den om sin existens,
den flyger genom lufthav,
som den inget annat gjort,
upplever den total frihet,
är dess sinne rent och fritt,
eller känner den sig instängd,
begränsad i sin flykt.
Vilka tankar har egentligen en svala ...




Fri vers av stardrive
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 11:30



Bookmark and Share


  thyra
Den vet att retas med min katt, eller i alla fall ser det ut så :) Det är vacker poesi du skrivit här!
2007-07-21

  Linda Odelmar
ja,du det kan man undra..fint beskrivet i alla fall..
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

stardrive